. .

Nieuwsbrief CDA

CDA 30-ers diner

De Dertigersgroepen zitten in verschillende steden en provincies. Wij proberen in ieder geval één keer per jaar een mooi landelijk evenement te organiseren om zo de verschillende groepen bij elkaar te brengen. Het Dertigers Diner is hier een goed voorbeeld van. In 2014 namen naast zo’n 90 dertigers ook partijleider Sybrand Buma, partijvoorzitter Ruth Peetoom, Tweede Kamerleden Pieter Heerma, Mona Keijzer, Michel Rog en Hanke Bruins Slot, Senator Wopke Hoekstra en Europarlementariërs Jeroen Lenaers en Wim van de Camp deel. Het was een mooie gelegenheid om de CDA-prominenten en andere dertigers binnen de partij te ontmoeten.
“Het Dertigersdiner na het congres was een mooie afsluiter van een geweldige dag in Alkmaar.”

"Inspirerend om zoveel jonge enthousiaste CDA'ers te ontmoeten, die daadwerkelijk bezig zijn met de toekomst van de partij. Ga zo door en wees kritisch. Opbouwend mag!"

“Bij de Dertigers ontmoet je mensen die net als jij uitgaan van de kracht van de samenleving in plaats van een grote overheid als oplossing of maar verdergaande marktwerking. Dat leidt altijd tot interessante gesprekken. ““Het Dertigersdiner is een geweldig mooie gelegenheid om met generatiegenoten binnen het CDA te spreken. Onze gesprekken over actuele thema´s zijn een belangrijke input voor mijn werk. Ik ben blij dat ik hier nog jaren aan mag deelnemen.“